Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Σύντομη ενημέρωση και φωτογραφίες από το διήμερο Αντιφασιστικό Φεστιβάλ στο πάρκο Φιξ


Στις 21/22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πάρκο Φιξ στα Πατήσια το πρώτο διήμερο αντιφασιστικό φεστιβάλ από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό στην Πατησίων. Το φεστιβάλ πλαισιώθηκε από κόσμο της γειτονιάς όλων των ηλικιών με έντονο το πολυπολιτισμικό στοιχείο. Πλήθος δραστηριοτήτων έλαβαν χώρα όπως ανταλλακτικό/χαριστικό παζάρι, συλλογική κουζίνα, ανοιχτή συζήτηση, προβολή ταινίας, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους με κουκλοθέατρο και παιδικό εργαστήρι με αποκορύφωμα του διημέρου μια μεγάλη συναυλία με σχήματα από ένα ευρύ μουσικό φάσμα. Επίσης, καθ΄όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ υπήρχε στο χώρο έκθεση πολιτικού στένσιλ καθώς και έκθεση φωτογραφικού αντιφασιστικού χρονογραφήματος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες που πραγματοποίησαν τις παιδικές δραστηριότητες, τις μπάντες που συμμετείχαν καθώς και τους συντρόφους από διάφορες συλλογικότητες που βοήθησαν στη διεξαγωγή του διημέρου.

Στο πλαίσιο της αντιφασιστικής μας δράσης, συνεχίζουμε, οργανώνοντας εκδηλώσεις σαν και αυτές καθιστώντας εμπράκτως σαφές ότι οι φασίστες δε χωράνε στις γειτονιές μας. Για μια κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας και ελευθερίας.
Εικόνες:

Πηγή: athens.indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: