Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αναβολή: Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΑΤΤΙΚΗΣ) διοργανώνει παρέμβαση έξω από το ΣτΕ, την Τετάρτη 12/12, στις 9 π.μ.

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνισές,


σας ενημερώνουμε ότι αναβλήθηκε η συζήτηση της αίτησης ακύρωσης στο ΣτΕ, που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 12/12. 
Για το
λόγο αυτό, ακυρώνεται η σχετική διαμαρτυρία, που σχεδίαζε η Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική.

Με την ευκαιρία, ξαναθυμίζουμε την πρωτοβουλία συλλογικοτήτων της Αττικής για μαζική κοινή δράση ενάντια στα μεταλλεία χρυσού
Μετά την πρώτη διερευνητική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4/12, γίνεται νέα συνάντηση, στην οποία θα συναποφασιστούν 
οι κοινές δράσεις, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012, στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, στις 7:30 μ.μ.





Πρωτοβουλία συλλογικοτήτων της Αττικής για μαζική κοινή δράση ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μια πρωτοβουλία συλλογικοτήτων και πολιτών της Αττικής για μια μαζική κοινή δράση στην Αθήνα, ενάντια στα μεταλλεία χρυσού και σε ένδειξη αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους κατοίκους των περιοχών της Χαλκιδικής και της Β. Ελλάδας. Πραγματοποιήθηκε μια πρώτη διερευνητική συνάντηση, την Τρίτη 4/12.

Όσοι-ες πήραν μέρος σε αυτήν απευθύνουν κάλεσμα για μια νέα συνάντηση, στην οποία θα συναποφασιστούν οι
κοινές δράσεις, για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012, στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, στις 7:30 μ.μ.


--
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΙΚΔΙΚΗ (ΑΤΤΙΚΗ)

e-mail επικοινωνίας: attiki.forum@gmail.com


2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

στο πλευρό του μαχητικού αγώνα των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής, ενάντια στα σχέδια του κράτους και των χρυσοθήρων για την εγκατάσταση χρυσωρυχείου στα δάση του όρους Κάκαβος που θα αφανίσει τη φύση και τα χωριά της περιοχής.

Στην πρώτη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2012, στο Πολυτεχνείο, μετά από κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αγώνα για τη Γη και την Ελευθερία,  εκφράστηκαν από άτομα και συλλογικότητες που τοποθετήθηκαν προτάσεις και διαθέσεις για  να διοργανωθούν στο επόμενο διάστημα, μέσα από οριζόντια διαδικασία συνέλευσης συντονισμού, κεντρική πορεία και σειρά παρεμβάσεων στην Αθήνα.  

Στόχος είναι να επιτευχθεί η ευρύτερη δυνατή αντιπληροφόρηση για τους καταστροφικούς σχεδιασμούς του ελληνικού κράτους και της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός»  (θυγατρική της Eldorado Gold και του ομίλου Μπόμπολα) στη B.A. Χαλκιδική και η μέγιστη δυνατή συλλογική
έκφραση της αλληλεγγύης μας στους αγωνιζόμενους κατοίκους της περιοχής.

Οι συμμετέχοντες στην πρώτη συνάντηση καλούν όλες τις οριζόντιες συλλογικότητες αγώνα της Αθήνας, καθώς επίσης και τα άτομα που ενδιαφέρονται, σε νέα συνάντηση, την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στο Πολυτεχνείο, ώστε να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις με βάση συγκεκριμένες προτάσεις για την πορεία και τις παρεμβάσεις και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες σε αυτή την κατεύθυνση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, 7:30 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση της Τρίτης 4 Δεκέμβρη 2012, στο Πολυτεχνείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: