Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: Συγκέντρωση - Πορεία, Τετάρτη 15/2, 18:00


ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, 
ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
 

Την Κυριακή 12 Φλεβάρη, o λαός της χώρας μας ξαναβγήκε στους δρόμους και σχημάτισε τη μεγαλύτερη διαδήλωση που γνώρισε η Ελλάδα της μεταπολίτευσης (ακόμα και το συντηρητικό BBC μιλάει για ένα εκατομμύριο κόσμου, από τα ντόπια ΜΜΕ μην περιμένετε κουβέντα).
Όλοι μαζί διαμαρτυρηθήκαμε απέναντι σε μια δράκα δοτών που δεν νομιμοποιούνται σε καμιά περίπτωση να αποφασίζουν την παράδοση της χώρας και του λαού στα συμφέροντα των τραπεζιτών, του ΔΝΤ και της ΕΕ. Για άλλη μια φορά, οι δυνάμεις καταστολής του σάπιου πολιτικού συστήματος χτύπησαν απρόκλητα. Με πρωτοφανή αγριότητα και χρήση τεράστιων ποσοτήτων χημικών, προσπάθησαν να διαλύ-σουν τα πλήθη που κυριολεκτικά κατέκλυσαν όλους τους δρόμους του κέντρου της πρω-τεύουσας. Από το Μοναστηράκι μέχρι την Ομόνοια, την Αγίου Κωνσταντίνου, τα Εξάρχεια, την Πανεπιστημίου, τη Σταδίου, τα Προπύλαια, τη Φιλελλήνων, το Ζάππειο και το Καλλιμάρ-μαρο, το τεράστιο πλήθος παλλόταν από αντιμνημονιακά συνθήματα, ενώ παρόμοιο υπήρξε το σκηνικό και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας.
Την ίδια ώρα, οι δοτοί βλέποντας μπάσκετ στο καφενείο της βουλής και χασκογελώντας, στοιχίζονταν πίσω από τους αρχηγούς των κομμάτων της καταστροφής (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, με τους απαραίτητους μαϊντανούς),

για να κονιορτοποιήσουν όλοι μαζί τους μισθούς, τις συντάξεις μας, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα επιδόματα ανεργίας, τις ΣΣΕ μας, ό,τι είχε απομείνει από τις εργασιακές σχέσεις, και ταυτόχρονα να παραδώσουν στις ξένες πολύ-εθνικές τις πλουτοπαραγωγικές και ενεργειακές πηγές της χώρας, ώστε η επερχόμενη χρεωκοπία να μας βρει σκλάβους, εντελώς άπορους, και να είναι μη αναστρέψιμη. Μετέτρεψαν τα ομόλογα στο βρετανικό δίκαιο, στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Υποθήκευσαν το μέλλον το δικό μας και πολλών επόμενων γενεών, για να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι.
Ο λαός αυτοοργανωνόμενος και αποφασισμένος απάντησε χθες σε πολλές περιπτώσεις με ευρη-ματικότητα και νέες μορφές αντίδρασης στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.
Είμαστε πολλοί και είναι λίγοι. Τα χημικά τους, τα δακρυγόνα και οι βόμβες κρότου-λάμψης δεν πρόκειται να μας λυγίσουν. Πλέον δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γι'αυτό θα τα ξαναπάρουμε όλα πίσω με συνεχή, οργανωμένο, μεθοδικό και καθημερινό αγώνα παντού. Οι εξαρχής κι εξορισμού προσκυνημένοι μπορεί να υπέγραψαν.
Εμείς όμως δεν έχουμε υπογράψει τίποτα.
Αυτό ας το θυμούνται.
Είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι.
Θα νικήσουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: