Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Τον φασισμό βαθιά καταλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισε τον


ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ

Από το πιο σκοτεινό ντουλάπι της ιστορίας, ξεπηδά ένα φασιστικό νεοναζιστικό τάγμα, αυτό της Χρυσής Αυγής, με μέλη της συμμορίες νοσταλγών του Χίτλερ. Κατακτώντας με ποσοστό 7% τη βουλευτική ασυλία και την αστική νομιμοποίηση, είναι σε θέση να υλοποιήσουν τις άγριες πρακτικές τους. Η στροφή αυτή του κόσμου
 προς τη Χρυσή Αυγή έγκειται κατά κύριο λόγο στο ότι ανέθεσαν σε μία συμμορία να ‘’συμμορφώσει’’ με τη βία τους βουλευτές που μέχρι τώρα λεηλατούσαν τις ζωές τους. Έπειτα, κάποιοι πείστηκαν από το πλασματικό αντισυστημικό-αντιμνημονιακό προφίλ που έντονα προπαγανδίστηκε ως κύρια θέση τους για την οικονομική κρίση. Στην κρίση του καπιταλισμού και αφού η κοινωνία έχει εκπαιδευτεί στον ατομικισμό, την ανταγωνιστικότητα και την ανισότητα, το σύστημα παρουσιάζει τη χειρότερη έκφανσή του, τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό από την κρίση του συστήματος και της σύγκρουσής με αυτό.

«Έξω οι ξένοι», σου φωνάζουν! Δε μπορεί, σε μια περίοδο ανέχειας και εξαθλίωσης σίγουρα πρέπει να νιώθεις ανώτερος από κάποιον άλλο. Αυτό έρχεται να σου φωνάξει η Χ.Α, ότι εσύ υπέδειξες σε όλους τα ιδανικά και την πολιτισμική σου υπεροχή, την λαμπρή σου ιστορία, ότι ανήκεις στο λευκό γένος και είσαι χριστιανός ορθόδοξος. Η Χ.Α. ωστόσο, επιλέγει να διαστρεβλώνει την ιστορία και να την κόβει στα μέτρα της προκειμένου να αποδείξει τη διαιώνιση της ελληνικής ταυτότητας. Η έννοια του έθνους είναι ένα αστικό ιδεολόγημα με σκοπό τη διάσπαση της εργατικής τάξης και την εδραίωση του παγκόσμιου καπιταλιστικού δικτύου. Όλη αυτή η εθνικιστική προπαγάνδα έχει ως στόχο να σε κάνει να ξεχάσεις ότι είσαι καταπιεζόμενος, να κοιμίσει την ταξική σου συνείδηση, να καταστείλει οποιαδήποτε λαϊκή διεκδίκηση και να αποτρέψει οποιαδήποτε διεκδίκηση της ίδιας της ζωής σου.

Οι ρητορείες, όμως, της Χ.Α. για την ελληνική ταυτότητα δε μένουν εκεί. Στο στόχαστρο μπαίνουν και όσοι, αν και έλληνες, δε πληρούν τα κριτήρια που θέτει η Χ.Α. Απορρίπτεσαι αν… δεν είσαι χριστιανός ορθόδοξος (ακόμα κι αν η ανεξιθρησκεία είναι θεσπισμένη), αν… δεν είσαι «αρτιμελής» ή νοητικά «υγιής», αν… δεν είσαι μόνο μητέρα-σύζυγος-νοικοκυρά («Εμείς οι Ελληνίδες, μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Α., έχοντας βαθύτατη συναίσθηση της καταστροφής που επιφέρει το φεμινιστικό πνεύμα της εποχής μας, είμαστε ενάντια σε κάθε λογής διακηρύξεις για την ισότητα των δύο φύλων»), αν… δεν είσαι straight οπότε και δεν εκπληρώνεις την αναπαραγωγική σου υποχρέωση ως προς τη διαιώνιση του γένους σου, αν… δεν είσαι με το στρατό (Ο θεσμός του στρατού για αυτούς είναι το πρότυπο μοντέλο οργάνωσης του κράτους που αποσκοπεί στην πειθάρχηση, την τυφλή υπακοή στους ανωτέρους και την εκτέλεση των εντολών τους), αν… είσαι ανυπόταχτος ή αντιφρονούντας (η Χρυσή Αυγή δείχνει το συστημικό της πρόσωπο με τις επιθέσεις της σε αριστερούς και αναρχικούς, που ως πολιτικές συλλογικότητες δημιουργούν αναχώματα στο σύστημα του καπιταλισμού. Σε συνεργασία με τον κρατικό μηχανισμό καταστολής ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ, διώκει τους αγωνιστές που επιχειρούν να θέσουν τις βάσεις για μια διαφορετική κοινωνία).

Οι πρακτικές αυτές της ναζιστικής συμμορίας βρίσκουν ανταπόκριση και στη μαθητική νεολαία η οποία είναι ήδη γαλουχημένη με στρατιωτικές παρελάσεις, πειθάρχηση και διαστρέβλωση της ιστορίας, μέσα από τον ιδεολογικό μηχανισμό του καπιταλιστικού σχολείου. Η παιδεία που ο φασισμός οραματίζεται δεν έχει στόχο την κοινωνικοποίηση της γνώσης και την απελευθέρωση της κοινωνίας, παρά μόνο τη διάχυση σκοταδιστικών ιδεολογιών ώστε οι νέοι να είναι εκείνοι που θα συγκροτήσουν τα σύγχρονα S.S. Οι λάτρεις αυτής της ιδεολογίας που αποτυπώνονται στα πρόσωπα της Χ.Α. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν είναι ούτε διέξοδος για κοινωνικές σχέσεις, ούτε πολιτική επιλογή. Είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.


Οι φασίστες παίζουν με τους φόβους και τις ανασφάλειές μας. Προσπαθούν να εξαφανίσουν τη λογική, γιατί με αυτή οι στόχοι τους καταρρέουν. Ακόμη κι αν οι γενιές έχουν απομακρυνθεί χρονικά από ακραίες κοινωνικές συγκυρίες, οφείλουμε να γνωρίζουμε και να θυμόμαστε τα δεινά που έχουν υποφέρει οι λαοί από το φασισμό: στρατόπεδα συγκέντρωσης, γενοκτονίες, πεδία μάχης, μαζικές εκτελέσεις, θαλάμους βασανιστηρίων, χιλιάδες βιώματα καθημερινής βίας και φόβου.

Ο φασισμός οδηγεί σε έναν πόλεμο όλων εναντίον όλων, από τον οποίο κανένας δε βγαίνει κερδισμένος. Η ευτυχία πραγματοποιείται σε μια κοινωνία που τη θέση του ατομισμού παίρνει η συλλογικότητα και ο αγώνας για ισότητα, αλληλεγγύη και ελευθερία. Οι μάχες κερδίζονται όταν τις δίνουμε όλοι μαζί. Διάλεξε σε ποιους θα δώσεις το χέρι.


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:

 Είναι συμμορία νεοναζί με όραμα το Άουσβιτς ΚΑΙ νοσταλγοί του Χίτλερ.
 Είναι συνεχιστές της παράδοσης των χουντικών.
 Δουλεύουν για τους μεγάλους εργοδότες ως μπράβοι, ρουφιάνοι και απεργοσπάστες.
 Λειτουργούν σαν παρακράτος στο πλευρό της αστυνομίας.
 Είναι θαυμαστές των ιδεών του Μπρέιβικ, ο οποίος στις 22-07-2011 σκότωσε 77 νέους
του εργατικού κόμματος της Νορβηγίας.
 Είναι εγκληματίες και υπεύθυνοι για δολοφονίες και μαχαιρώματα εναντίον μεταναστών και κόσμο του κινήματος.
 Είναι υπεύθυνοι για επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους, στέκια, καταλήψεις και προεκλογικά περίπτερα της αριστεράς.

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: