Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Κανένα κλείσιμο Νοσοκομείου

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε μαζικά στην αυριανή κινητοποίηση των εργαζομένων της περιοχής μας. Παρασκευή 21/9/2012 και ώρα 7μμ όλοι έξω από το 7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ, δό Καυταντζόγλου 11 στα Πατήσια και στην πορεία που θα ακολουθήσει.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
7ΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑ
Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η συνάντηση που υποσχέθηκε η διοικήτρια του Αγία Όλγα με το σωματείο πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η ίδια ανακοίνωσε στο σωματείο ότι δεν προτίθεται να έρθει για  συνάντηση στο άμεσο διάστημα δηλώνοντας επίσης ότι θα συνεχίσει την ίδια τακτική των μετακινήσεων προσωπικού από το 7ο προς το Αγία Όλγα.
Φάνηκε καθαρά ότι η πρόταση γι’ αυτή την συνάντηση ήταν παρελκυστική και προήλθε κάτω από την πίεση της πεντάωρης κατάληψης που είχε προηγηθεί στο γραφείο της από το σωματείο εργαζομένων του 7ου, φορείς και κατοίκους της περιοχής.
Μετά από όλα αυτά η απάντηση πρέπει να δοθεί μαζικά και αποφασιστικά στην συγκέντρωση – πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μ.μ. έξω από το 7ο (Καυταντζόλγου 11 Α. Πατήσια).
Καλούμε συλλογικότητες, φορείς, και κατοίκους όλοι μαζί να δώσουμε αποφασιστικά μια άμεση απάντηση στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης και στη δρομολόγηση κλεισίματος νοσοκομείων στη περιοχή μας.
ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΝΤΕΣ
ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΤΟ 7Ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
.

Το Σωματείο Εργαζομένων του ΓΝ Πατησίων συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται την Παρασκευή 21/9/2012 και ώρα 7μμ έξω από το 7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ, στην οδό Καυταντζόγλου 11 στα Πατήσια. Απαιτούμε να μην κλείσει κανένα Νοσοκομείο στην περιοχή, να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι του 7ου ΙΚΑ που έχουν μετακινηθεί παράνομα στο ΓΝΝΙ ("Αγία Όλγα") και να εφημερεύσει ξανά το Νοσοκομείο, να αποσυνδεθεί το ΓΝ Πατησίων από το ΓΟΝΚ "Άγιοι Ανάργυροι" της Κάτω Κηφησιάς και να μπει ξανά σε ολοήμερη εφημερία, να μην ισχύσει ο οργανισμός που μειώνει τα κρεβάττια του ΓΝ Πατησίων. Να αντισταθούμε όλοι για να μην κλείσει κανένα Νοσοκομείο στην περιοχή και να απαιτήσουμε να υπάρχει κάθε μέρα εφημερεύων Νοσοκομείο στην περιοχή (ας σημειωθεί οτι τα 3 Νοσοκομεία των Πατησίων και η "Αγία Όλγα" καλύπτουν τις ανάγκες 1 εκατομμυρίου κατοίκων της Αθήνας και πολλών όμορων Δήμων).

Το Δ.Σ. των εργαζομένων του Γενικού Πατησίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: