Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Λαϊκή Συνέλευση στα Πατήσια


Από τις 25 Μάη, χιλιάδες λαού έχουμε κατακλύσει τις πλατείες σε όλη τη χώρα διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Είμαστε εργαζόμενοι αλλά και άνεργοι, νέοι αλλά και συνταξιούχοι, φοιτητές ή και μαθητές. Μπορεί να ξεκινάμε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες ή και να μην έχουμε κατασταλαγμένη κοσμοθεωρία, μπορεί να μην έχουμε ενταχθεί ποτέ σε κόμματα ή και να δρούμε μέσα από πολιτικές συλλογικότητες, μπορεί να πιστεύουμε σε διαφορετικό θεό ή να μην πιστεύουμε και καθόλου, μπορεί να έχουμε γεννηθεί σε διαφορετικά μέρη ο καθένας, αλλά μας ενώνουν η αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν και ο πόθος μας για δικαιοσύνη, ισότητα και αξιοπρέπεια.

Είμαστε διαφορετικοί αλλά είμαστε και θα μείνουμε ενωμένοι!

Τώρα μιλάμε εμείς..!     Θα πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας!

Οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς!

Ραντεβού για Λαϊκή Συνέλευση στα Πατήσια,
Τρίτη 14 Ιουνίου, 18:00 στο πάρκο Φιξ,
Πατησίων και Καυτατζόγλου

  • γιατί δεν μπορεί να θυσιάζονται ολόκληροι λαοί για να μη ζημιωθούν οι δανειστές – το χρέος δεν είναι δικό μας και δε θα το πληρώσουμε
  • γιατί αυτό το πολιτικό σύστημα που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους δεν μπορεί πια να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς και πρέπει να ανατραπεί
  • γιατί θέλουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από την εργασία μας χωρίς τη διαρκή τρομοκρατία της ανεργίας
  • γιατί η δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία είναι αναφαίρετα δικαιώματα όλων
  • γιατί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν πρέπει να περάσει
Η οργανωμένη παραπληροφόρηση δεν μας φοβίζει. Θα μείνουμε στις πλατείες μέχρι να φύγουν και να μην επιστρέψουν με άλλο προσωπείο όλοι όσοι δημιούργησαν το σημερινό αδιέξοδο. Η κυβέρνηση και τα Κόμματα που πολεμούν τα όνειρά μας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η συμμορία του ΔΝΤ, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές και οι αδίστακτοι εργοδότες, το δολοφονικό κράτος κι από δίπλα τα δημοσιογραφικά βαποράκια, πουλημένοι συνδικαλιστές και πολιτικοί αγύρτες, που κόβουν κομμάτι-κομμάτι τις σάρκες μας για να τις πουλήσουν στις αγορές του χρήματος με τα Μνημόνιά τους.
Θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε ενωτικά και συλλογικά μέχρι “Ταραχή να πέσει στον Άδη, και το σανίδωμα να υποχωρήσει από την πίεση τη μεγάλη του ήλιου”